Børn

Sejlads med Børn / Ungdom

Sejlads med børn i alle aldre i Grækenland er et vidunderligt eventyr. Det Ioniske Hav, Lefkas og Korfu, er et ideelt område. Havet er ganske roligt, vinden er ikke  for kraftig, og afstandene mellem havne og små bugter er så stor og så små som du ønsker. Undervejs er der rigelig tid til at kaste anker i en bugt, tag en dukkert i det dejlige klare vand eller snorkle.

I havne er der ofte en strand i nærheden, men du kan også nyde fiskeri med stang eller net. Grækerne elsker børn, også i de lokale restauranter og bare er de altid hjertligt modtaget.

moeder-en-kinderen-vissen-kijken

Både store og små børn hygger sig under en sejlerferie i Grækenland. Afhængigt af alder, kan de hjælpe under sejlads, fortøjning. De kan svømme, springe fra båden, snorkle, fiske, med jolle, udforske huler og opleve delfinerne der ofte svømmer tæt på båden!

Sejlads med børn

I løbet af skolens sommerferien er der mange børn med i flotillen børnene har det sjovt med hinanden vidunderligt, på land,spiller voly eller strand fodbold, i vand  med Dinghy-race og på båden. Sommetider sejler de måske med på en båd sammen med deres nye venner, du har kun en dag og så sejler den næste dag med dig, behagelig ferie.

 

Nyttige Tips

1. Underholdning: Legetøj, gåder, spil, bøger og iPad er nyttige, under sejlads.
2. Fiskegrej, købes lokalt, det er ikke dyrt og fylder i bagage. Du kan muligvis efterlade til vores næste gæster.
3. For yngre børn er det rart at have en lille oppustelig pool til at tage med sæt det i cockpit med havvand, rigtig sjovt!
4. Ældre børn vil gene lege med hinanden og hjælp til med at sejle.
5. Sikkerhed: Småbørn skal helst altid have en rednings vest, disse er til rådighed på basen i Grækenland.
6. For børn, der stadig kan falde ud af sengen er en lille sammenklappelig seng en god ide hvilket også kan skabe en sikker legeplads.
7. Meget små børn kan have en klapstol, der er fastgjort med stropper, sættes i cockpittet. De vil have god udsyn, og med en spand ved siden af dem, har de masser af sjov.
8. Beskyttelse: Høj faktor vandfast solcreme, hatte, solbriller. Meget nyttig er en UV- t-shirt som du såvel kan bruge i vandet og så tør. Bade sko er også meget nyttig mod enhver sten og søpindsvin.

born1

Antal børn i ferier og alder (2011)
Juli august

alder 1 maj ferie uge 2. uge 3. uge 4. uge 1. uge 2. uge 3. uge 4. uge

0-5 år
4 1 0 3 0 1 1 0 4
5-10 år 7 12 6 8 11 15 9 12 10
10-15 år 14 12 14 11 14 16 9 11 5
15-20 år 16 22 16 11 11 14 5 5 10

Opdelt i tre flotiller på gennemsnitligt 8 fartøjer.