Korfu

Sejlads i og omkring Korfu, Grækenland.

Det er nok ingen tilfældighed, at Korfu blev besat i århundreder af venetianerne. Når du først er her, ønsker du at blive på Korfu, der står for ren livsstil. Derfor er denne ø også en vidunderlig ramme for unik sejlads mellem Korfu og fastlandet i Grækenland. Herligt! og bekymrings fri med i en flotille eller Bareboat sejler under ideelle forhold.

Landskabet er varieret. I den sydlige ende, de grønne sletter, imponerende klipper i det azurblå vand, centrum af øen er kuperet, det ser ud som om cypresserne når til himlen. I nord de høje bjerge der våger over deres ø.

Kong konstantin og Anne Marie har boede her, flere af deres børn er født på Korfu, de havde et lille palas tæt på Korfu by som hedder Mon Repo. Kejserinde "Sissi" af Østrig havde også en villa her, Briterneog italierne har besat øen i et stykke tid og det italiensk arkitektur er stadig tydelige overalt. Historien er stor og de stolte græker vil gerne dele denne rigdom med de mange turister som strømmer hertil hvert år.

korfu

Din båd er klar til dig i den luksuriøse marina Gouvia, ca. femten minutters kørsel fra lufthavnen. Du kan beundre de store Mega yachtes eller sidde i cockpittet og drømmen om hav-vand, længsel efter horisonten.

Bag marinaen er landsbyen Kontokali, hvor livet synes at stå stille. Her i Restaurant TAKIS forbereder Dimitri og Takis hver aften lækre lokale retter.

Udenfor marinaen når sejlene er sæt, er alt jag og larm væk.Den vidunderlige følelse af frihed, som føles uendeligt. Nyd det smukke landskabet og det mørkeblå vand, på vej til steder med mærkelige navne som Benitses, Petriti eller Sayadha. Og den bedste del af denne historie er, at hver dag et nyt sted og så begynder det forfra.

Sejlads omkring Korfu Grækenland.