Lefkas

Lefkada er den mest populære destination hos OCC Yachting. Fra Lefkas Marina udlejer vi mange forskellige bådtyper   til endten flotille sejlelas eller bareboat. Lefkas Marina ligger tæt på Lefkas by med en hyggelig gå-gade, massere af gode Taverna, butikker og cafer, hvor det er et leben fra alle aldre. 

Lefkas er en smuk grøn ø. Sejlads forgåer mellem mange smukke ø'er i et beskyttet område mellem Lefkas, Menganissi, Itika, Kefelonia og mange flere. Efter en times sejlads, virker det, som du kunne vende tilbage til en anden verden. Andre bjerge, betagende udsigt, vil du næsten tro, at du sejler på et hav.

Nogle øer er beboede, andre ikke. De deler alle samme  pragt af de mest forskelligartede del af Det Ioniske Hav. Modtagelse i havnene og landsbyer er varm og oprigtig. Ikke overraskende dette område, med lyse blå hav, sejlads og badning, er meget populær som en sejlerferie.

zeilvakantie-lefkas

 

Daglige afstande på dette område er bevidst holdt ganske kort. Den entusiast kan let gennem mange muligheder blive ved med timers vind under sejlene, mens børnene også kan vælge at afbryde turen til en dejlig svømmetur eller  boltrede sig på stranden. Du er aldrig langt fra den næste havn, og derfor aldrig langt fra den ekstra service, som gives af vores flotillen ledere.

De fleste stede finder du internetcaféer og endda wifi tjeneste næsten overalt. og som noget nyt har vores flotille både Wifi extender ombord  så du har nemmer adgang til interent fra din båd, når i ligger i havnen eller for anker i bugten. 

Spartaghori, Frikes, Fiskardo, Kastos og mange andre steder vil aldrig forsvinde fra din hukommelse. Starter hukommelsen at falme? Kom bare en gang mere. Dette område er aldrig kedeligt og mange flere steder at opdage.