• charter2
  • charter1
  • charter10
  • charter4
  • charter12
  • charter5
  • charter7
  • charter9
  • charter3

Yacht Charter

OCC YACHTING CHARTER

Virksomheden tilbyder selferie I Grækenland, Tyrkiet og Holland. Sejbåde fra 27 fod op til 46 fod.

Nyt fra 2011: Fra Marinaen I Antalya vil der være et ny Bareboat base.

Sejl bareboat omkring de smukke omgivelser af Antalya, Kemer og Kalkan. Mulighed for en-vejs-charter. For dem der foretrækker motorbåd, kan vi tilbyde den nye specialiserede designet til OCC. Motorboat er en OCC Cruiser 40,2. Fra 2011 vil den være tilgængelig I forskellige versioner. Den er er bygger på egen fabrik i Tyrkiet. 

Denne luksus cruiser 40,2 er udstyret med stabilisatorer, bovpopel, interior med eksotisk træ m.m

OCC Shortlease

OCC Yachting tilbyder et nyt koncept i korte lejemål. Hvad betyder det betyder?shortlease
Er du planlægger en sejltur i en længere periode, og du ikke ønsker at have din egen båd, nu er det muligt at lease en båd med OCC Yachting i en minimumsperiode på fire måneder op til forskellige muligheder.
Startende fra forskellige områder, men altid ved slutningen af ​​leasingperioden, skal leveringen af båden være i OCC Yachting fabrikken Antalya Tyrkiet.
I lejeperioden samme kaptajn skal holde ombord.
For hvem er denne interessant?
For dem, der har en extendit ferie
For familier, der vil dele ferien sammen
For vand sportsklubber
For mere information: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. 

Vores Basis Gouvia Marina

OCC Yachting basis på Korfu ligger i Gouvia Marina, som ligger i den smukke naturhavn "Ormos Gouvion" det betyder bugten Gouvia.

 i Gouvia marina finder du alle de faciliteter som en veludstyret marina skulle have, omfattende sanitet, et supermarked, en ATM ved siden af ​​vores kontor og flere cafer. Et aktiv på stedet er en udendørs swimmingpool, eentuel et sted at tilbringe vente tiden inden du kan gå ombord eller i slutningen af ​​din ferie, før dit fly letter, på en behagelig måde.

basis-corfu 

OCC Yachting kontor ligger midt i Gouvia Marina, tyve meter fra havnen kontor og flåden ligger for døren.  


 OCC Yachting  er ledet af Menno og Zanne Broodwinner. De byde dig velkommen i Gouvia på Korfu eller Lefkas Marina på Lefkada. Menno er Hollænder og Zanne er Dansk. 

menno-zanne-broodwinner-en-kinderen

 

Vores Basis Lefkas Marina

Sejlads i Grækenland fra Lefkas Marina. Lige ved siden af ​​den charmerende og livlige by Lefkas, hovedstaden på øen,  Lefkas Marina åbnede i 2002. OCC Yachting etableret sig som den første befragter i denne port, hvilket gør at vores flåde ligger  en VIP spot. Vi kan her i meget hyggelige omstændigheder byde jer velkommen. Lefkas Marina er en halv times kørsel fra lufthavnen Aktio Preveza.

basis-lefkas

 I havneområdet vil du finde rummelig bruser og toiletfaciliteter og shore power for el og vand. Der er flere terrasser, hvor du nyder en frappe, is eller en kold øl eller græsk salat.Du kan også svømme i swimmingpoolen på Marina baserede Hotel Lanos.

Supermarkedet på marina er både lørdag og søndag åben. Lækker græsk mad finder du også i Lefkas by, absolut værd at  se  ca.10 minutters gå afstand fra marinaen.I byen og langs promenaden kan du vælge mellem flere enkle og luksuriøse restauranter. Pengeautomater er tilstrækkelige, og også kreditkort bliver mere og mere accepteret. marinaen er der også Wi-fi til rådighed, og uden for marinaen er internetcafeer ..